Τηλεφωνικές Παραγγελίες στο 210 5763935 απο Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00-14:00 και 17:00-21:00 
ΔΩΡΕΑΝ αποστολή για παραγγελίες ανω των 30€ 

Επιστροφές-Ακυρώσεις


Έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από την αγορά σας εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής των προϊόντων και να τα επιστρέψετε, με δική σας χρέωση. Στην περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό από κατασκευής (δηλαδή το ελάττωμα δεν οφείλεται σε δική σας λανθασμένη η κακή χρήση), τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν το boxerakia.gr. 

 

Όροι επιστροφών: 

1) Τονίζεται ότι οι επιστροφές αφορούν αντικατάσταση του προϊόντος με ίδιο ή διαφορετικού κωδικού προϊόντος ίσου ή υψηλότερου τιμήματος με την προϋπόθεση να καταβάλλετε την διαφορά, και όχι επιστροφή χρημάτων. 

2) Επιστροφή χρημάτων μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο σε περίπτωση ελαττωματικού από κατασκευής προϊόντος και δεν επιθυμείτε την αντικατάστασή του. 

3) Για να είναι εφικτή οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος, πρέπει απαραίτητα να συνοδεύεται από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. 

4) Για να γίνει δεκτή οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος θα πρέπει το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, όπως ακριβώς το παραλάβατε, πλήρες, με την αρχική του συσκευασία και με το ταμπελάκι του (αν υπάρχει). 

5) Για την διεκπεραίωση οποιασδήποτε επιστροφής είναι απαραίτητο να έχει προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση. 


Ακύρωση παραγγελίας 

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία του πριν την παραλαβή της. Στην περίπτωση αυτή πρέπει να τηλεφωνήσει στο 2105763935 και να δηλώσει την επιθυμία του. Τονίζουμε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα ηλεκτρονικής ακύρωσης της παραγγελίας , μέσω του ιστοτόπου www.boxerakia.gr. Το boxerakia.gr θα αποδεχθεί την ακύρωση υπό την αναγκαία και απαραίτητη προϋπόθεση ότι τα προϊόντα δεν έχουν παραδοθεί στην μεταφορική εταιρεία προς αποστολή στον πελάτη. 

About